ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
زندگی شخصی لیدی گاگا
نویسنده پیام
shaghayegh آفلاین
ناظم ارشد

تاریخ ثبت نام: خرد ۱۳۸۹
اعتبار: 12

درجه: 22
ارسال در روز: 303 / 542
shaghayegh's HPshaghayegh's HP
فعاليت در روز: 205 / 4,740
shaghayegh's MPshaghayegh's MP
تا درجه بالاتر: 70%
shaghayegh's EXPshaghayegh's EXP

تشکرها : 736
( 443 تشکر در 257 ارسال )
شماره ارسال: #1
Rainbow زندگی شخصی لیدی گاگا
نمايش لينك به كاربران ميهمان غير فعال است. دوست عزیزلطفاابتدا عضو شويدتا از تمامی امکانات فروم استفاده کنید! .
-"ممکن است من تکه ای موی مصنوعی بافته شده ارزان قیمت جایی پیدا کنم.از آن خوشم بیاید و آنرا با یک سنجاق به فرق سرم وصل کنم و ناگهان احساس کنم میتوانم هر کسی که میخواهم باشم.این چیزیست که میخواهم به طرفدارانم بگویم.همه چیز ممکن است."

-"طرفداران من افراد مخصوصی هستند.در واقع به نظر من آنها بهترین طرفداران دنیا هستند.آنها در هنگام میتینگها لباسهایی میپوشند که من در آهنگهایم به آنها اشاره میکنم و در هنگام کنسرتها مرا عشق باران میکنم...به اندازه تمام دنیا از همه آنها ممنونم."

-"بعضی افراد فکر میکنند دلیل من برای خواندن فقط پول است...ولی آنها اشتباه میکنند.من تمام پولم را در این راه از دست دادم(اشاره دارد به ساختن موزیک ویدئوهای میلیون دلاری اش!)ولی خوشحالم،چون الان احساس میکنم به تمامی چیزهایی که میخواستم نزدیک شده ام.موسیقی بزرگترین بخش زندگی من است و برای من از هر چیز دیگری مهمتر این است که تا آنجا که میتوانم در آن پیشرفت کنم و در این راه اگر فقط از دست دادن یک چیز برایم مهم نباشد،آن پول است."

-او یکی از مخالفان ازدواج است.از او راجع به آهنگ گنگسترهای کاغذی(متن این آهنگ راجع به مخالفت با ازدواجست.)پرسیدند و او پاسخ داد:"عشق و شهرت 2 چیز کاملا متفاوتند.به هرکدام که برسی دیگری را 100 % از دست خواهی داد.من با ازدواج مخالفم چون آزادی و هنرم را به تدریج از من خواهد گرفت.من با هنرم ازدواج کرده ام.چیزی که برایم از همه چیز در این دنیا مهمتر است."

-او چند وقت پیش اعلام کرد که چهره خودش را اصلا دوست ندارد و قبول دارد که صورتش شبیه پسرهاست!در همان مصاحبه او گفت که چهره بریتنی اسپیرز را دوست دارد و اگر قرار بود شبیه کسی باشد حتما بریتنی را انتخاب میکرد.

-او راجع به عکس العمل پدرش راجع به اعتیادش این را گفت:پدرم هیچوقت راجع به مواد مخدر با من صحبت نکرد.به جز اینکه گفت:"من فقط میخواستم به تو بگویم تا وقتی که مواد مصرف میکنی هر کسی را که ملاقات میکنی و هر دوستی که پیدا میکنی را از دست خواهی داد."و ما بعد از آن دیگر هیچوقت راجع به آن با هم صحبت نکردیم.سه ماه بعد من کوکائین را ترک کردم.

-او در زندگی خصوصی خود یک خانه دار فوق العاده و عاشق آشپزی است. او یک آشپز با استعداد است و از این که وقتش را در آشپزخانه بگذراند لذت می برد. گاگا مهارت های آشپزی اش را مدیون ریشه ایتالیایی خود می داند زیرا در یک خانواده ایتالیایی به دنیا آمده وادعا می کند در درست کردن غذاهای ایتالیایی بسیار مهارت دارد.

-او در یک برنامه زنده تلویزیونی به طرفدارانش گفت:"س.ک.س نا امن درست مانند بازی رولت روسی است.از همه عزیزانم خواهش میکنم مراقب باشند..."

-لیدی گاگا در یکی از مصاحبه هایش گفته که دوست پسرش از اینکه اون زیاد با وی تماس نمیگیرد اظهار ناراحتی کرده...او جواب داده:"ترجیح میدم بجای وقت تلف کردن پای تلفن برای شناختن تو روی کارم متمرکز شوم!"

-او یکی از افراد مشهوریست که در مصاحبه ها و برنامه های زنده ای که شرکت میکند بسیار بی قید و بند و راحت از روابط جنسی و مسائل مربوط به س.ک.س صحبت میکند! برای مثال در مصاحبه اش با یک روزنامه بریتانیایی گفته است یکی از آرزوهای او این است که با گروه 3 نفره جوناس برادرز 4some داشته باشد!همچنین در یک مصاحبه با Barbara Walters به راحتی اعلام کرد که دوجنسگراست و گفت که قبلا بارها با دخترها س.ک.س داشته ولی تا کنون عاشق یه دختر نشده و تمام عشقهای گذشته وی پسر بوده اند.

-از او خواستند چند جمله از صمیم قلبش به طرفدارانش بگوید و او گفت:"فقط خودتان باشید و به هیچ کس اجازه ندهید مانع رسیدن شما به آرزوهایتان شود...دوستتان دارم،خیلی زیاد."

-او در یکی از جدیدترین مصاحبه هایش با مجله new stars وقتی که از او پرسیدند چه گروه خواننده ای را دوست داری جواب داد:"من گروه توکیو هتل را واقعا دوست دارم...همه چیزشان را...مدل موهایشان،آرایششان،آهنگهای شان و...من یکی از پر و پا قرص ترین طرفداران آنها هستم.به نظرم گروه توکیو هتل و برادران جوناس انقلاب بزرگی در موسیقی بوجود آوردند."

-در روز تولدش جمعی از طرفداران او بعنوان کادوی تولد فیلمهای کوتاهی که برای او ساخته بودند را برایش ارسال کردند.او همان روز به توییتر رفت و احساسش را اینطور اعلام کرد:" در تمام طول عمرم تا به حال انقدر گریه نکرده بودم و این اشکها هنوز هم ادامه دارند...و همین الان به نزدیکترین بار میروم و تا آنجا که بتوانم مینوشم...از همه شما ممنونم...من دارم 24 ساله میشوم و دیگر احساس بچه بودن نمیکنم."

-"وقتی ۱۴ سالم بود،یک روز یک نفر صدای مرا شنید و گفت که عمویش مربی موسیقی است و به من پیشنهاد کرد که پیش او بروم.من نزد آن مرد رفتم و هنوز بعد از گذشت ۱۰ سال تک تک کلمات او را بیاد می آورم.اون به من گفت:من با خواننده های بزرگی مثل کریستینا آگوئیلرا کار کردم و وقتی برای کار کردن با آماتورهایی مثل تو را ندارم."

-او گفته است که اگر قلبش 5 سال پیش شکسته نمیشد الان انقدر موفق نبود.گاگا در مصاحبه با مجله رولینگ استون درحالیکه اشک میریخت گفت:"من هرگز کسی را مثل او دوست نداشته ام.آن رابطه بود که مرا ساخت و به یک جنگجو تبدیل کرد.بدون او من هرگز موفق نمیشدم."آن پسر یک درامر گروه هوی متال بود و لوک کارل نام داشت.گاگا تصمیم گرفت بعد از او هرگز عاشق نشود و لوک را ا اینکه به او شک کرده بود پشیمان کند.

-هنگامیکه از او پرسیدند تابحال بهترین استفاده ای که از پولت کرده ای برای چه بوده او گفت:"برای پدر و مادرم یک ماشین خریدم."

-او بسیار پدرش را دوست دارد و میگوید که توانایی تحمل مشکلات و سختیهای زیاد را از او به ارث برده است."پدرم همه چیز من است.او مرد فوق العاده ایست و من میخوام مردی را پیدا کنم که به خوبی پدرم با من رفتار کند.وقتهایی که تنها و ناراحتم فقط کافیست با او تماس بگیرم،برایش گریه کنم و دلداریهاش را بشنوم تا همه چیز را فراموش کنم."

-او محتوای آلبوم سومش را که در اوایل سال 2011 بیرون می آید تلخ تر از آلبوم قبلی اش خواند و گفت :"من در این 3 سال در حال پختن کیک بودم.حالا میخواهم روی این کیک جدید کمی ژله تلخ بگذارم."احتمال میرود که این آلبوم درباره حقوق همجنسگرایان و مسائل سیاسی باشد.

-او میگوید که یک کابوس تکراری دارد.راجع به یک شبح و یک دختر بلوند."شبح در آپارتمان من است.او مرا بسمت یکی از اتاقها میبرد و در آنجا دختر بلوندی که کفشهای گرمی مرا پوشیده با طناب بسته شده است و گریه میکند.شبح میگوید که اگر میخواهی زجر دادن به این دختر را تمام کنم و خانواده ات سالم باشند باید مچ دستهایت را قطع کنی."گاگا گفته که بارها این کابوس را دیده است.

منبع:http://russian-2008.persianblog.ir

اگر ايران به جز ويرانسرا نيست
من اين ويرانسرا را دوست دارم
اگر آب و هوايش نيست دلكش
من اين آب و هوا را دوست دارم
تمام عالم از آن شما باد
من اين يك تكه جا را دوست دارم
۵-۲۷-۱۳۸۹ ۱۲:۰۶ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : behnam_01
behnam_01 غایب
مدیر روابط عمومي سايت

تاریخ ثبت نام: مرد ۱۳۸۹
اعتبار: 12

درجه: 34
ارسال در روز: 0 / 835
behnam_01's HPbehnam_01's HP
فعاليت در روز: 554 / 6,818
behnam_01's MPbehnam_01's MP
تا درجه بالاتر: 42%
behnam_01's EXPbehnam_01's EXP

تشکرها : 430
( 353 تشکر در 222 ارسال )
شماره ارسال: #2
RE: زندگی شخصی لیدی گاگا
کلا جالبه....
این همه ادم خوشگل چرا شبیه بریتنی؟؟؟

۵-۲۷-۱۳۸۹ ۱۲:۱۹ عصر
Sweet AvRiL آفلاین
مدیر بخش Avril

تاریخ ثبت نام: خرد ۱۳۸۹
اعتبار: 5

درجه: 14
ارسال در روز: 74 / 339
Sweet AvRiL's HPSweet AvRiL's HP
فعاليت در روز: 81 / 2,973
Sweet AvRiL's MPSweet AvRiL's MP
تا درجه بالاتر: 57%
Sweet AvRiL's EXPSweet AvRiL's EXP

تشکرها : 25
( 153 تشکر در 100 ارسال )
شماره ارسال: #3
نمی دونم چرا زیاد ازش خوشم نمیاد

[تصویر: b90d71fc0dd0c11d5ffe16fc6190fdee.jpg]
۵-۲۷-۱۳۸۹ ۱۱:۲۶ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
t0kio-hotel آفلاین
THE VIPER
**

اعتبار: 7

درجه: 13
ارسال در روز: 65 / 311
t0kio-hotel's HPt0kio-hotel's HP
فعاليت در روز: 69 / 2,519
t0kio-hotel's MPt0kio-hotel's MP
تا درجه بالاتر: 45%
t0kio-hotel's EXPt0kio-hotel's EXP

تشکرها : 104
( 99 تشکر در 67 ارسال )
شماره ارسال: #4
خیلی نوشته ی باحالیییی بود . . .

مرسیییی

لیدی گاگا به نظرم ادم باحالی ئه . خصوصا که " توکیو هتل " رو دوس دارهه .
۵-۲۸-۱۳۸۹ ۱۲:۳۲ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
jonny depp آفلاین
Registered

اعتبار: 1

درجه: 2
ارسال در روز: 0 / 34
jonny depp's HPjonny depp's HP
فعاليت در روز: 4 / 282
jonny depp's MPjonny depp's MP
تا درجه بالاتر: 38%
jonny depp's EXPjonny depp's EXP

تشکرها : 4
( 11 تشکر در 6 ارسال )
شماره ارسال: #5
من عاشقشم
بی نظیر خوشحالم که به دخترا هم علاقه داره{bibi}
۵-۲۸-۱۳۸۹ ۱۰:۴۴ عصر
reza_mafia آفلاین
Registered

تاریخ ثبت نام: مهر ۱۳۸۹
اعتبار: 0

درجه: 1
ارسال در روز: 0 / 15
reza_mafia's HPreza_mafia's HP
فعاليت در روز: 2 / 114
reza_mafia's MPreza_mafia's MP
تا درجه بالاتر: 60%
reza_mafia's EXPreza_mafia's EXP

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
شماره ارسال: #6
asheghesham mamnoon hamaro khoondam
۷-۲۵-۱۳۸۹ ۱۲:۱۵ عصر
ارسال پاسخ 

پرش در انجمن:

[-]
Shout Box (View Full Shout Box - Portable Device version)
UserID: -
(This will display a message for the specified user, telling him you want to talk to him)
Bot Info
Shout: -
User Panel
Bot Mood: Happy
Bot State: On
Loading...
Talk to Bot
Smilies
PopupSB
MyCode
Colors